26.06.2013.

Metallica: Uz 600 novih pesama još nisu spremni za novi album (video)

Članovi grupe Metallica izjavili su da imaju ideje za oko 600 novih pesama od kojih bi se nekoliko trebalo naći na njihovom novom albumu

Grupa ističe kako je većina materijala proizvod jam sessiona tokom putovanja. Poslednji album "Death Magnetic" grupa je objavila 2008. godine.

- Razumem da su ljudi nestrpljivi da čuju nove pesme, i mi smo jako nestrpljivi, ali ne možemo ništa na silu. Ništa se u životu ne radi na brzinu, kada budemo bili spremni, doći će vreme i za album i za koncerte na kojima ćemo svirati novi album, rekao je bunjar Lars Ulrih.

U međuvremenu obožavaoci ovog benda mogu da se zadovolje i trejlerom za njihov film "Metallica - Through The Never", koji je nedavno pušten na internet. Film je svojevrsni hibrid koncertnog snimka i igranog filma u kome glumac Dejn De Han za vreme koncerta kao član ekipe dobija hitan zadatak koji bi mogao da promeni tok nečijeg života.

Film "Metallica - Through The Never" imaće svoju premijeru u IMAX bioskopima u Americi 27. septembra, nakon čega će početi i njegova regularna bioskopska distribucija.

Нема коментара: