18. 6. 2013.

Lajam Galager vs Robi Vilijams: Tuča u najavi

Nije boks meč, ali je moguće da će da se dogodi. Dvojica muzičara koji se odavno ne podnose biće u isto vreme u studiju tokom emisije "The Voice". Lajam Galager o Kanije Vestu: "Kakav klovn!"
Izvor: Mondo

Šta uraditi ako se na istom mestu nađu Lajam Galager i Robi Vilijams? Najbolje je pozvati dodatno obezbeđenje.
Upravo to će uraditi organizatori emisije "The Voice" jer će dvojica muzičara nastupiti u toj emisiji kao gosti u subotu uveče.
Galager će gostovati sa svojim bendom Beady Eye, dok bi Robi Vilijams trebalo da izvede novu pesmu.
Njih dvojica su u sukobu još od 2000. godine, a razlog je - žena. Galager je oženio Nikol Ejplton, bivšu Robijevu devojku, a od tada ne mogu očima da se vide.

Ipak, jedan izvor iz produkcije šoua "The Voice" kaže da su se, izgleda, njih dvojica smirili u poslednje vreme i da su im odnosi manje neprijateljski. Ali, organizatori emisije ne žele ništa da prepuštaju slučaju, pa su pozvali dodatno obezbeđenje.

Inače, Galager je nedavno izjavio da mu je nastup u jednoj ovakvoj vrsti šoua bila "životna ambicija".
Zanimljivo, prošle nedelje je odbio nastup u emisiji sličnog karaktera - "X Factor", ali sada je prihvatio da dođe u "The Voice".
- Ako je gostovanje u emisiji u kojoj se promoviše glas - zločin, onda me ubijte, izjavio je Galager.

Lajam Galager je poznat kao osoba koja nema dlake na jeziku (najblaže rečeno). Njegova najnovija meta je američki reper Kanije Vest, ujedno i partner Kim Kardašijan.
Galager ga je nazvao "klovnom".
Povod za ovakvu reakciju Galagera jeste ime novog Kanijevog albuma "Jezus", nakon što je prvobitno želeo da ga nazove "Ja sam Bog".
- On je jeb*** idiot! Nikada neće videti Isusa kako tako udara glavom, izjavio je britanski muzičar o američkom kolegi, koji je nedavno udario glavom o saobraćajni znak.

Kanije je svojevremeno izjavio i da je "Božji krvotok".

Нема коментара: