12.05.2013.

Euronews: Svrstao Exit među najbolje evropske festivale

U svom tekstu o vodećim letnjim festivalskim destinacijama Euronews je svrstao EXIT među deset najboljih evropskih festivala za 2013. godinu

Ovaj uticajni medijski servis se na taj način pridružio spisku vodećih svetskih medija, na kojem se već nalaze BBC, CNN, The Guardian, MTV i drugi, koji su proglasili EXIT za jedan od najboljih evropskih festivala. Tekst u kome se EXIT našao na šestom mestu liste najboljih, kao njegove adute ističe raznovrsni muzički program i Petrovaradinsku tvrđavu, kao jedinstvenu festivalsku lokaciju.
U članku na internet portalu www.euronews.com, EXIT je našao svoje mesto na listi ispred giganata poput belgijskog Tomorrowland festivala i mađarskog Szigeta, koji su zauzeli sedmo, odnosno deveto mesto. U odnosu na druge evropske festivale, EXIT-u se daje prednost zbog izuzetno pristupačnih cena, kao i nezaboravnog festivalskog doživljaja u multikulturalnom okruženju.

Navodi se i da je EXIT proglašen za najbolji evropski festival 2007. godine, a posetioci su pozvani da prisustvuju nastupima Snoop Dogga aka Snoop Liona, Bloc Partyja, Fatboy Slima, DJ Fresha i Dubfirea, uz koje će, također, imati priliku da uživaju u genijalnosti sastava Atoms For Peace, kao i CeeLo Greena, Jeff Millsa, Eric Prydza te mnogih drugih.

Brojne nagrade koje je EXIT osvojio tokom godina, ali pre svega kvalitetan muzički program te karnevalska atmosfera, učinili su od Petrovaradinske tvrđave nezaobilaznu festivalsku destinaciju za posetioce iz celog sveta.

Нема коментара: