3. 4. 2013.

Liam Gallagher: Na Twitteru ispljuvao bratovo pomirenje s Damonom Albarnom

- Ne znam je li gore ispijati šampanjac s ratnim zločincima ili pevati prateće vokale za Blue, napisao je na svom Twitter profilu Liam

Vest da je Noel Gallagher prošle subote nakon gotovo dve decenije svađe podelio pozornicu s Damonom Albarnom iz grupe Blur, na Twitteru je prokomentarisao bivši pevač Oasisa, Noelov brat Liam.
- Ne znam je li gore ispijati šampanjac s ratnim zločincima ili pevati prateće vokale za Blue, napisao je na svom Twitter profilu Liam, posprdno za ovu priliku "prekrstivši" ime Blura u Blue.

Grupa Oasis raspala se 2009. godine, nakon svađe i tuče Liama i Noela u backstageu pre nastupa na festivalu u Parizu. Karijeru su nastavili s vlastitim solo projektima - Liam u bendu Beady Eye, a Noel s High Flying Birds. Ovo nije prvi put da je mlađi Liam Noela napao preko Twittera, gde je njegov bend preimenovao u High Flying Smurfs (štrumpfovi).
Subotnji nastup na koji se najnovijim tweetom referisao Liam, dogodio se u londonskoj dvorani Albert Hall, na humanitarnom koncertu za decu obolelu od raka. Dva najvažnija brit pop autora devedesetih godina - Damon Albarn i Noel Gallagher - tamo su zajedno zasvirali Blurovu pesmu "Tender", te tako zaključili višegodišnji sukob započet još u vreme kad su se njihovi singlovi "Roll With It" i "Country House" takmičili za prva mesta top lista.

Uz njih dvojicu, u izvođenju pesme učestvovali su i Blurov gitarista Graham Coxon, Michael Horowitz, i Paul Weller.

Нема коментара: