10. 4. 2013.

Dječaci: Preporučamo da svi dofuraju svoje cure na Lovrinac i puše malo trave

Dječaci, sve popularniji rap-trojac na našoj glazbenoj sceni, stali su pred naše kamere i otkrili koliko su zapravo ponosni na svoj hit Lovrinac
Autor: Net.hr/N.Š./Video: Franjo Tot

Iako iza sebe imaju tek dva albuma i osam godina stvaranja, dva Splićana i jedan Zagrepčanin opasno furaju svoju furku opakih repera.
Istančanog smisla za humor i s pomalo nedostižnim gardom, odbijaju otkriti svoja prava imena jer smatraju da svi reperi stvaraju pod umjetničkim imenima i da javnost ne bi trebala zanimati njihova prava imena ili 'odakle im je baba'.


Ovim dečkima glazba je na prvom mjestu. Tako ponosno ističu da 'nema tko ih ne uspoređuje s legendarnim TBF-om'. Ta im usporedba istovremeno imponira, ali i stvara pritisak. Naime, smatraju da će vječno biti nominirani za diskografsku nagradu Porin u istim kategorijama s TBF-om i nikad ga neće dobiti.

No, već im se ove godine smiješi Porin i to onaj, za mnoge glazbenike najvredniji, za Hit godine, koji odabire publika. Hoće li im se posrećiti, saznat ćemo 20. travnja, dokad traje glasanje, a do tada i vi možete glasati na službenim stranicama Porina.

Нема коментара: