9. 2. 2012.

Fit: “Vodimo ljubav” (video)

Poremećeni tok turneje poznate grupe iz Rijeke usled vremenskih neprilika koje su ovih dana zahvatile čitavu Evropu, primoravši ih da neke nastupe otkažu a nekima pomere datum održavanja, sutra će konačno startovati, a neposredno pred početak objavljen je još jedan spot, ovoga puta za pesmu “Vodimo ljubav”
Izvor: TMM

Snežne padavine sprečile su susrete Fita sa publikom u Banja Luci i Sarajevu, kojima su se članovi sastava veoma radovali, a koncert u Zagrebu pomerile za sutra. Dakle, koncertne aktivnosti riječana za ovu godinu počinju sutra, 8.2., u zagrebačkom Boogaloo. Početak koncerta najavljen je za 20 časova, a kao predgrupa predstaviće se mlad i vrlo perspektivan zagrebački band Luft. Cena ulaznice iznosi 40 kn u pretprodaji i 50 kn na ulazu u klub.
U rodnom gradu Fitovci će nastupiti dva dana za redom, 10. i 11. februara, u Stereo Dvorani. Izlazak novog albuma i trideset godina od osnivanja članovi benda proslaviće sa mnogobrojnim gostima. Karte za ovaj dvodnevni spektakl mogu se kupiti u Tunelu po ceni od 50 ili na dan koncerta po ceni od 70 kuna na vratima Stereo Dvorane.


U utorak 14. februara Fit će podariti plimu emocija Staroj Pazovi, gde će održati besplatan koncert u Pozorišnoj sali za sve zaljubeljene ili one koji će se baš te večeri zaljubiti uz vanvremenske hitove ovog sastava.

Četvrtak 16. februar rezervisan je za nastup u Beogradu. Klub “Atom Live” je mesto gde će se upriličiti susret beogradske publike sa starim znancima iz Rijeke. Pre Fita publiku će zagrejati beogradska grupa Lates. Ulaznice su u prodaji na šanku kluba po ceni od 600 dinara, a na dan koncerta biće 800. Usled lošeg vremena kartu možete poručiti na info@tmmpromo.net, a organizatori će Vam dostaviti na kućnu adresu.

Poslednji u ovoj seriji nastupa održaće se u novosadskom klubu “Route 66” u subotu 18. februara. Cene ulaznica su kao u Beogradu, 600 u pretprodaji, odnosno 800 dinara na dan koncerta. Svi koji žele da dobiju kartu na kućnu adresu mogu se javiti na info@tmmpromo.net. Od četvrtka 9. februara karte se mogu kupiti i u samom klubu. Uvertiru koncerta napraviće grupa Inbox iz Bačke Topole.

Nakon spota za “Kraljicu”, Fitovci su ekranizovali i pesmu “Vodimo ljubav”, sa poslednjeg albuma, koji se uz prva dva može besplatno preuzeti sa sajta www.fitrijeka.com.
- Tekstovi pjesama na novom albumu nisu opterećeni dnevnom politikom i problemima. Mislim da ovoj regiji i ljudima ovdje, između ostalog, treba puno ljubavi. ’2011′ je ljubavni album. Sretan sam da naša publika uvelike saznaje za novi album, sve više se ‘skida’ i ‘dijeli’ i koliko vidim po reakcijama svidja im se, kaže basista Miro Tešević, istovremeno pozivajuću publiku da dođe na koncerte, - Drago bi mi bilo da ta ista publika dođe na koncerte i otpjeva pjesme zajedno sa nama.

Нема коментара: