15. 1. 2012.

TBF: "Pistaccio metallic" u Beogradu

Najatraktivniji hrvatski bend TBF, koji trenutno obara sve rekorde koncertnim "Pistaccio metallic" spektaklom, prvi put nastupiće u Beogradu u petak 27. januara u 21 čas
Izvor:Mondo

Bend će nastupiti u sali "Amerikana" u Domu omladine. Već objavljeni singlovi sa novog albuma "Mater" i "Veseljko" obećavaju sjajan provod publici u Beogradu.
Ova splitska šestorka se od svog nastanka 1990. godine, nametnula jedinstvenom kombinacijom repa i hip hopa sa rok, fank soul i rege zvucima. Direktni tekstovi pesama prožeti lokalnim humorom i nepresušnom socijalnom tematikom, spotovi koji su uvek koncipirani kao mini filmovi i sjajni i originalni nastupi već godinama osvajaju najrazličitije generacije publike.

Njihovo novo izdanje "Pistaccio metallic" nikoga nije ostavio ravnodušnim, a rasprodate dvorane i trenutno najprodavaniji album u Hrvatskoj doveli su ih do titule jednog od najtraženijih bendova na ovim prostorima.


Postavku benda koji beogradskoj publici sprema još jedan nezaboravan nastup čine vokal Mladen Badovinac, vokal i elektronika Luka Barbić, vokal Aleksandar Antić, bas Ognjen Pavlović, gitara Nikša Mandalinić i bubanj Janko Novoselić.

Ulaznice za nastup TBF u Beogradu u prodaji su od danas na svim prodajnim mestima Eventima, putem sajta www.Eventim.rs, na blagajni Doma omladine i u Dallas Music Shopu. Cena ulaznice u pretprodaji iznosiće 700 dinara, dok će na dan koncerta biti 900 dinara.

Нема коментара: