27. 1. 2012.

Rage Against the Komšije: Kreću da krekeću

Prognoze o bilo čijem uspehu najčešće su nezahvalne, ali niška metal grupa Rage Against the Komšije zaslužuje pažnju barem zbog duhovitog ulaska ne scenu

Pregledajući promotivne stranice učesnika metal festivala demo grupa u Nišu (Kelevra, Method, Critical Solution), uočili smo i jedan s vrlo duhovitim imenom, a na jednak način su se i opisali:
Mi se zbrasmo i nastadosmo 14. jula dvehiljadedevete nam godine i istom prilikom se oduzesmo i tu priča kreće da krekeće! Svrhu poente i fabulu radnje nađosmo u trovanju okoline svojom muzikom, ispijanju piva i karikiranju svega, svačega, pa čak i toga... Drndamo najradije sopstvenoautorske pesme ali umemo i da odrabimo koju odrabu svojstveno anti-komšijskim obrađivanjem! Žanr ne zna sam sebe da žanruje, ali ljubazan je!


Grupu čine Igor Ilić - bubnjevi i palice, Ivan Stanojević - gitara i procesor, Saša Savić - klavijatura,vokal i kosa te Marko Tricković - bas i glas, a za sada se na internetu mogu naći neke njihove (skromno i pomalo nevešto producirane) demo numere, no budu li se razvijali u skladu s najavljenim 'karikiranjem', onda bi nešto od njih moglo biti.

Нема коментара: