10. 12. 2011.

Queen: Na turneju s Adamom Lambertom, pevačem iz Američkog idola?

Sudeći prema izveštajima, Queen želi pevača Američkog idola Adama Lamberta kao frontmena na live turneji

Billboard tvrdi da je bubnjar Roger Taylor otkrio da su članovi benda u pregovorima s reality zvezdom, nakon što ih je oduševio na zajedničkom nastupu na dodeli MTV-jevih evropskih nagrada prethodnoga meseca, kada su izveli klasične hitove Queena poput "The Show Must Go On" i "We Are The Champions".



Taylor je rekao: - Adam se razvio u izvrsnog izvođača sa zapanjujućim glasovnim sposobnostima. Voleli bismo ponovo da radimo sa njim. Ništa još nismo potpisali, ali raspravljamo o datumima nastupa. Bilo bi to veoma uzbudljivo. Prethodno, govorkalo se da je Queen u pregovorima s Lady Gagom. Gitarista Brian May, koji je radio s njom na njenom singlu "You & I", opisao je zvezdu kao „veoma kreativnu“ i rekao da bi voleo ponovo s njom da radi.

Prošle sedmice, Roger Taylor je isključio mogućnost izdavanja novog albuma sastavljenog od starih demo pesama snimljenih s preminulim pevačem Freddiejem Mercuryjem, ali je potvrdio da će sledeće godine izdati niz dueta koje je Mercury snimio s Michaelom Jacksonom.

Нема коментара: