18. 11. 2011.

Đorđe Balašević: Srdačan doček u Sarajevu

Đorđe Balašević, vojvođanski kantautor, pesnik i glumac, večeras će održati koncert u sarajevskoj Zetri, a dan kasnije biće domaćin premijeri filma 'Kao rani mraz' koji govori o njegovoj karijeri
Izvor: RadioSarajevo

Povodom dolaska ovog umetnika u glavni grad BiH, gradonačelnik Alija Behmen priredio je prijem koji je u četvrtak uveče održan u Domu Oružanih snaga.
Glavnog aktera večeri, Đorđa Balaševića, publika je dočekala ogromnim aplauzom, a on je izjavio da se oseća kao osamnaestogodišnjak.
U publici su bili Balaševićevi prijatelji i građani koji su došli da ga pozdrave, a među njima i Mladen Jeličić Troko, Danis Tanović, Jovo Divjak, Sulejman Tihić...
Behman je kazao da Đole briše granice među ljudima i zaželeo mu mnogo uspeha s projektom, te mu je uručio priznanje i monografiju karikaturiste Hasana Fazlića.

Na pozornicu je pored Alije Behmana izašla i glumica iz filma, proslavljena  Mira Banjac, kaja je publiku počastila stihovima Miroslava Antića.

Nakon prijema gosti su se preselili u Coloseum klub, gde je odžana projekcija tzv. Making off filma sa snimanja 'Kao rani mraz'. Atmosferu su uveličali tamburaši kojima se Đole pridružio u nekoliko pesama.


 Karte za Balaševićev koncert u Zetri su odavno rasprodate, a mogu se nabaviti još jedino 'iz druge ruke'. S obzirom da Balašević ne drži često koncerte, u Sarajevu se večeras očekuje publika iz svih krajeva regije.

Нема коментара: