28. 10. 2010.

Bon Jovi: Samo u Zagrebu, zaobilaze Beograd

Popularni američki rok sastav Bon Žovi na predstojeću evropsku turneju krenuće iz Zagreba, gde će nastupiti 8. juna, na tamošnjem stadionu „Maksimir“. Iako je ovaj bend prema nedavnoj anketi „Blica“ bio na prvom mestu liste želja domaće publike, američki rokeri na „The circle tour“ obići će 24 evropska grada među kojima nije Beograd

Bend koji prvi put u svojoj dugogodišnjoj karijeri nastupa u ovom regionu boraviće pet dana u Zagrebu, od kojih će tri dana imati probe za predstojeću turneju.
Nastupi širom Evrope biće održani na stadionima, a ogromna produkcija podrazumeva da se na sportske objekte postavi video zid veličine 400 metara kvadratnih, te pozornica sastavljena od 2.750 metara aluminijuma.
Karte za koncert u Zagrebu moći će da se kupe od 5. novembra putem „Eventima“, a u prodaji će biti 30.000 ulaznica.

Najjeftinije karte su za sedenje na tribinama (II kategorija) i koštaju oko 40 evra. Nešto bolja mesta za sedenje na tribinama (I kategorija) koštaju oko 60 evra, a toliko treba izdvojiti i za fan pit. Za doživljaj koncerta iz partera treba izdvojiti oko 45 evra, dok VIP loža košta oko 110 evra. U prodaju će biti pušteno i 750 „VIP dijamant“ paketa koji koštaju po 273 evra, a omogućavaju brojne privilegije.

Grupa Bon Žovi objavila je do danas deset studijskih izdanja i jedan lajv album, a neki od njihovih najvećih hitova su „You Give Love a Bad Name“, „Livin’ on a Prayer“, „Wanted Dead or Alive“, „Bad Medicine“, „I’ll Be There for You“, „Keep the Faith“ i mnogi drugi.

Нема коментара: