4. 7. 2010.

Las Balkanieras: Objavile svoj prvi album "Food Love Music"


Lidija, Maja i Iva, članice tria Las Balkanieras, nisu dugo čekale na svoj album prvenac. Nakon samo godinu rada otkako su se odlučile na zajednički projekt izašao je njihov debitantski album "Food Love Music"

Njihovu muziku teško je definisati jednom rečju jer se radi o spoju različitih stilova koje same opisuju kao turbo-trash-electro-folk-pop sa začinom reggae-a, ska i melosa.
No, upravo ih ova različitost dovodi do tako potrebne originalnosti kojom su brzo osvojile simpatije publike.
Veseli trio prvi put je nastupio na prošlogodišnjem Splitskom festivalu s pesmom "Ćiribirbela" za koju su osvojile nagradu kao najbolje debitantkinje.



Ove će godine nastupiti s pesmom "Marin" i predstaviti svoj prvi album.
Umetničkim imenima Balkaniera Mediteranovich, Dona Bosanchera i Lidija Weinstein Miss Russia Las Balkanieras već su poznate u Nemačkoj gde uglavnom nastupaju, ali nakon što publika čuje sve pesme s albuma "Food Love Music" na, kako same kažu, hrvatsko-bosansko-ruskom-nemačkom te lošem engleskom, veruju kako će poslovne ponude pljuštati sa svih strana.

Njihov trenutni singl "Tuka" obrada je Dinovog legendarnog hita "Zašto praviš slona od mene" i ženski je odgovor na neverne muškarce koji će vas dobro zabaviti.

Нема коментара: