10.07.2010.

Atheist Rap: Na brodu "Povetarac" 16. jula


Novosadska punk-rock grupacija Atheist Rap, koja tokom ove godine koncertno promoviše svoj aktuelni album “Priče matorih pokvarenjaka”, održaće u petak 16. jula koncert na brodu Povetarac u Beogradu

Na istom mestu Atheist Rap je nastupao i 5. marta ove godine. S obzirom da su ulaznice za zatvoreni (zimski) koncertni prostor "Povetarca" bile rasprodate nekoliko dana pre koncerta i da je dosta publike ostalo na obali, organizatori su pozvali bend da samo 4 meseca kasnije odsviraju novi koncert, ovog puta na letnjoj otvorenoj sceni Povetarca.
Pre Atheist Rap-a će nastupiti mladi beogradski punk-rock bend Citizen X. Ulaznice po prvoj pretprodajnoj ceni od 400 dinara mogu se kupiti u kafani Drvo Javorovo (Kneginje Zorke 3) i na samom brodu Povetarac, svakog dana posle 14h. Broj ulaznica je ograničen.

Atheist Rap je u saradnji sa Aleksandrom Antićem - Alexom iz grupe TBF iz Splita, nedavno objavio novi singl pod nazivom “Splicki đir”. Pesmu možete poslušati i besplatno skinuti na stranici www.atheistrap.net.

Нема коментара: