6. 1. 2010.

Blur se raspada zbog Pita Doertija?

Dugo očekivani povratak kultnog benda Blur mogao bi da pokvari Grejem Kokson koji će se priključiti bendu problematičnog Pita Doertija

Britanski tabloid "Sun" piše da će gitarista benda Blur Grejem Kokson napustiti Dejmona Albarna i kolege kako bi se priključio frontmenu benda Babyshambles Pitu Doertiju.
Blur se nakon višegodišnje pauze vratio na velika vrata. Ovog leta nastupali su na nekoliko muzičkih festivala, ali to bi uskoro moglo da "bude to" kada su planovi benda u punom sastavu u pitanju.
Pre nego što je počela letnja turneja, Grejem Kokson se nekoliko puta pojavljivao kao gost na nastupima sastava Babyshambles, a "Sun" prenosi da će uskoro postati i stalni član postave.

Postoji samo jedan problem - bend Pita Doertija koji je i prošle godine nekoliko puta hapšen zbog posedovanja narkotika, već ima gitaristu Mika Vitnala.

- Pit obožava da sarađuje sa Grejemom i trenutno radi na tome da organizuje postavu tako da i Kokson i Vitnal budu u bendu, rekao je neimenovani izvor blizak frontmenu. - Ukoliko bude morao da bira između njih dvojice, Pit će sigurno izabrati Grejema.

Нема коментара: