9. 5. 2009.

Dylan i McCartney: Uskoro rade nešto zajedno?

Upravo nakon što je njegov najnoviji album "Together Through Life" zaseo na prvo mesto s obe strane Atlantika, te dvadesetak godina nakon uspešne saradnje sa Georgeom Harrisonom u grupi Travelling Wilburys, Bob Dylan je izrazio želju da sarađuje sa još jednim članom grupe The Beatles

- Bilo bi uzbudljivo raditi nešto s Paulom, reči su Roberta Allena Zimmermana koje su prenele novinske agencije. S druge strane, saznaje se da bi Paul McCartney rado radio s Bobom Dylanom.

U svojoj bogatoj karijeri Dylan je sarađivao sa Joan Baez, grupom The Band, Rogerom McGuinnom, Mickom Ronsonom, Mickom Taylorom, Emmylou Harris, Markom Knopflerom, Robertom Hunterom, Danielom Lanoisom, i sa Tomom Pettyem, Jeffom Lynneom, Royem Orbisonom i Georgeom Harrisonom u već pre spomenutoj grupi Travelling Wilburys.

Do sada je McCartney, između ostalih, sarađivao sa Steviem Wonderom, Elvisom Costellom, Michaelom Jacksonom i Brianom Wilsonom.

Manje je poznato da je McCartney 1967. gostovao na albumu The Beach Boysa "Smiley Smile". Na snimku pesme "Vegetables" može se čuti kako Paul - žvače šargarepu.

Нема коментара: