13. 3. 2009.

Hladno pivo: Dolazi "Knjiga postanka"


Već neko vreme Hladno pivo, njihova "Knjiga žalbe" i nekoliko nezapamćenih koncerata caruju domaćom rock scenom. Kako bi sve dobilo dostojan zaključak Pivo nam poklanja DVD pod nazivom "Knjiga postanka"

U knjizi postanka opisan je koncertni put njihove "Knjige žalbe", i sve je dokumentovano live snimcima s Jaruna, iz Doma sportova, a ostali koncerti iz Zagreba, Splita, Rijeke i Osijeka obuhvaćeni su pod nazivom "Pax@bonus".
Svaka pesma sa zadnjeg albuma opremljena je i kratkim uvodnim filmićem, koji se mogu pogledati i odvojeno pod imenom "Pivo i pljuge", a svemu je dodat i dokumentarac "Peti dokument" i spotovi za sve pesme s "Knjige žalbe".
Čak tri i po sata materijala može se slušati u stereo ili 5.1 formatu, a sve bi zbilja trebalo da bude dovoljno da zadovolji i najzahtevnije fanove.
DVD izlazi i u limitiranoj verziji, koja se sadržajem ne razlikuje od regularne, ali je opremljena zanimljivim pakovanjem u obliku knjige sa čak 350 stranica.
Kako su ga sami nazvali - najopremljeniji
Koncertno/dokumentarno/igrani DVD u Hrvatskoj, izlazi 21. marta za Menart, a da bi se sve obeležilo kako doliči Hladnom pivu, organiziraće se i ponoćna promocija, prodaja i potpisivanje tačno na granici između 20. i 21. marta (s petka na subotu) u prostorima Profil Megastorea u Zagrebu.
Kratku najavu izlaska možete pogledati na www.hladnopivo.hr.

Нема коментара: