30. 1. 2009.

Enrike Iglesijas u maju u beogradskoj „Areni“


Popularni španski pevač Enrike Iglesijas nastupiće 19. ili 20. maja u „Beogradskoj areni”, potvrdio je na jučerašnjoj konferenciji za novinare Milenko Škarić, direktor producentske kuće „Skaj mjuzik”, koja organizuje gostovanje Enrikea Iglesijasa
- Nekoliko godina smo pokušavali da dovedemo Enrikea Iglesijasa u Beograd i veoma mi je drago što smo sada napokon uspeli u tome jer ovo je koncert koji dugo očekujemo. Enrike će u Beogradu nastupiti 19. ili 20. maja što zavisi od slobodnih termina „Arene”. Cene karata i ostali detalji vezani za prodaju ulaznica će uskoro biti saopšteni - izjavio je Milenko Škarić.
Enrike Miguel Iglesijas Presler je sin čuvenog pevača Hulija Iglesijasa i filipinske novinarke Izabel Presler. Rođen je u Madridu 1975. a od 1983. živi u Majamiju. Enrike je do sada objavio osam albuma (po četiri na španskom i engleskom jeziku) koji su prodati u više od 60 miliona primeraka. Iglesijas je najpoznatiji po hitovima kao što su „Bailamos”, „Hero”, „Rhythm Divine”, „Tired of Being Sorry”...
U narednih nekoliko meseci, u organizaciji firme „Skaj mjuzik” u Beogradu će nastupiti i „The Australian Pink Floyd Show” (4. februar, „Sava centar”), bend „Pussycat Dolls” (25. februar, „Arena”), Željko Samardžić (8. mart, „Arena”) a ljubitelje klasične muzike u maju u „Beogradskoj areni” očekuje spektakularno izvođenje opere „Karmina Burana”.
- Očekujem da će „Arena” biti dupke puna na koncertu grupe „Pussycat Dolls”. Takođe, siguran sam da će hala, kao i prethodne dve godine biti rasprodata za nastup Željka Samardžića, a svi posetioci koji dođu na njegov koncert na poklon će dobiti novi CD Željka Samardžića - zaključio je Škarić.

Нема коментара: