5. 8. 2008.

Saša Ognjanović (Scarps): 2 albuma na izvol'te

Lider poznatog srpskog HC progressive banda Scarps odlučio je da nam pokloni "za skidanje" dva izuzetno zanimljiva materijala i da objasni o čemu se tu zapravo radilo... Skidajte i uživajte

Self-Command
U studiju “Barewired” u Zemunu snimljen je 2004. godine materijal koji sadrži 13 pesama pod nazivom "Self-command". Posao producenta je odradio Zoran Đuroski, a snimatelja Milan Barković - Bare. Kao specijalni gosti se pojavljuju Nemanja Kojić - Coyote (u jednoj) i Dejan Utvar (u dve pesme). Album je objavljen 2006. za kruševačku etiketu “Crewska”. Iste godine bend je uživo promovisao pomenuti album na festivalima “Exit” i “Nisomnia”, kao i u beogradskom SKC-u zajedno sa grupom Discord.
"Self-command" predstavlja autentično viđenje hardcore priče, koja stilski nije jednosmerno i jednobrazno postavljena. Zvuk je prilično bogat, i kroz izražajnu formu se takođe promišu i drugi ne hardcorovski elementi.
Video spot za naslovnu pesmu realizovan je u režiji Andrije Dabića i emitovan je na TV stanicama širom bivše SFRJ uključujući i MTV Adrija.
Rapidshare: Scarps - Self command
YouTube: Scarps - Self command

Play Pop Or Die
Pesme “Iznad mene” i “Ko zna šta” snimane su septembra i novembra 1997. u beogradskom studiju "Akademija" u sledećoj postavi: Saša Ognjanović - vokal, gitare, Marko Đorđević - bas gitara, Zlatko "Fat Z" Petković - bubnjevi i Uroš Ilić - sax. Posao producenta obavio je Aleksandar Radosavljević a snimatelja Nikola Vranjković.
"Postoji jedan grad" je snimana septembra 2007. u kruševačkom studiju "Sweepunk", i od tada je zvanična himna FK Napredak. Tekst za strofu je preuzet od navijačke ekipe "Jakuze". Autor muzike i refrena je S. Ognjanović, a producent Zlatko "Fat Z" Petković.
Pesma "Ticket To Ride" (Lennon, Mc Cartney) snimljena je u studiju "Barewired" u isto vreme kad i album “Self-command”.
Rapidshare: Play pop or die

My Space adresa

Нема коментара: