2. 8. 2008.

Keckec: Koncert pa novi album

U utorak, 4. jula (od 22 h), na dunavskoj plaži Bećarac (pored Exitovog kampa kod mosta Duga) koncert će održati novosadski kantautor Keckec, koji uskoro objavljuje debi album "Godina uspavanog razuma"

Ulaznice se ne naplaćuju, ali koncert nije besplatan - naprotiv!
Plaća se izlaz, i to tako što će svi oni kojima se koncert dopadne u koverti poslati 200 dinara na adresu Bulevar Vojvode Stepe 31, 21000 Novi Sad.
Keckec & Acid Folk Orkestar upravo završavaju prvi album koji se zove Godina uspavanog razuma. Materijal je sniman u studiju Hammer Productiona, koji je i izdavač, snimatelj i dizajner zvuka je Aleksandar Buzadžić, a glavni producent Miloš Jovanović.
Milan kao svoje muzičke uzore navodi širok spektar izvođača od Himze Polovine do Toma Waitsa.

Milan Kerezović - Keckec
Rođen 6. aprila 1981. godine u Novom Sadu. Završio Srednju muzičku školu Isidor Bajić. Trenutno studira Dizajn zvuka na Akademiji umetnosti u Novom Sadu. Svirao u grupama: Franja Kluz, The Grayfruits, Dinosaurusov Pupak i Marš od Bajage. Komponovao je muziku za animirane filmove: Kocka - Aleksandra Rota, Ko se zadnji smeje - Miroslava Jovića. Muziku za film Srce je mudrih u kući žalosti - Marina Maleševića. Muziku za predstave: Medved (Milica Stojanov), Kvarna karma (Marko Kaćanski). Kao kantautor nastupao u Sloveniji na Kantout-festu u Tolminu, na filmskom festivalu Filmski fronti, po novosadskim klubovima.
Za downolad: Keckec - 8 promo pesama (sa Popboksa)

Нема коментара: