21. 7. 2008.

Otkrijte Happy Hill

NVO Edukativni centar Kruševac i Opštinski učenički parlament Kruševac pozivaju omladinske nevladine organizacije iz Srbije i regiona da se predstave na NVO sajmu «HAPPY HILL!»

Sajam nevladinh organizacija, je prilika da vaša organizacija predstavi svoj program i aktivnosti, ali i da se međusobno upoznate i ostvarite saradnju sa drugim organizacijama.
NVO sajam «HAPPY HILL» biće organizovan na planini Jastrebac (pored jezera), 20-tak kilometara udaljenoj od Kruševca 16.08. 2008 godine, u okviru muzičkog festivala HAPPY HILL.
Sajam će početi u 12.00 časova i trajaće do 20 časova, a od 20.00 do 05.00 trajaće muzički deo festivala (DJ Marhall Jefferson (USA), DJ Mustafa (Brazil), EastBound (Ukraina/Serbia), DJ Dalton Rijeka (Hrvatska) i uz podrsku lokalnih DJ-eva: Matt (Serbia), Milos Blagojevic, Beegg Dee, VJ: Ramirezz (Serbia).
Dnevni program pored sajma NVO - grafiti, zabavne igre na jezeru, Srpski lonac (Srbija Šume), fireball, footbag, mountain walk (planinarsko društvo Kruševac) i ostalo čega se setimo na licu mesta.
Prethodni Festival odrzan je 19. jula 2007. i na njemu je, potpuno neočekivano, bilo prisutno preko 10.000 posetilaca.

Нема коментара: