18. 1. 2012.

Karin Pušić: Sve o Rambu Amadeusu

Karin Pušić, supruga ovogodišnjeg predstavnika Crne Gore na Evroviziji Ramba Amadeusa, ekskluzivno za Press reviju otkriva zašto se od popularnog muzičara razvela i pomirila posle samo nekoliko dana, oko čega se najčešće svađaju i da li planiraju da ponovo stanu pred matičara
Autor: Biljana Radulović

- Istina je da smo se zvanično razveli u aprilu 2009. i da smo se početkom maja iste godine pomirili - iskrena je Karin.

Zašto ste odlučili da se razvedete i kako je došlo do pomirenja?
- Gledajući svoja lična posla tokom nešto više od dve decenije, najverovatnije se desilo da su ona zajednička vremenom ostala zapostavljena. Sa današnje tačke gledišta, čini se da čitava ta priča liči na prekomandu na bolji položaj, recimo da smo iz kriznog prešli u glavni štab.
Kako ste reagovali na nedavne navode medija da vas je Rambo varao sa medicinskom sestrom i da ste mu prevaru oprostili nakon što vam je kupio bundu?
- Nisam reagovala zato što nisam upoznata sa tim pisanjima. Ono što sigurno znam je da je u svakom slučaju podnošljivije saznanje da se radilo o medicinskoj sestri, nego o načelniku klinike. Pošto bunde ne nosim, verovatno bi tri slobodna vikenda ili sedmodnevni aranžman u Berlinu poslužili kao bolje rešenje.
Da li biste oprostili prevaru?
- Svoju - uz ogroman napor, ali uvek. Međutim, tuđu - načelno nikad, osim u vanrednim okolnostima.
Koliko je teško biti Rambova supruga, s obzirom na to da on važi za velikog umetnika i nepredvidivog čoveka?
- Nije teško da se bude nečija supruga, pogotovo ako vam se sviđaju nepredvidivi ljudi. Jedino što je malo naporno jeste kada odjednom za vas zavlada interesovanje koje niste tražili.
Oko čega se najčešće svađate?
- Odgovor na ovo pitanje zahteva specijalni dodatak vaših novina. Ništa specijalno, naše svađe nisu različite u odnosu na veliku većinu svih ostalih parova na svetu koji su dugo zajedno. Poslednjih godina smo sa rovovskog načina ratovanja prešli na konvencionalniji. Ono što Rambu zameram jeste što nije uložio više truda u to da me uozbilji.

Koliko mu pomažete i savetujete ga pred njegov odlazak na Evroviziju?

- Mislim da mu najviše pomažem tako što mu ne dajem nikakve savete koji bi se odnosili na njegov posao. Moj savet bi dobrodošao samo u slučaju kada bismo se bavili istim ili barem sličnim poslom.
Da li ga privatno oslovljavate pravim imenom Antonije, ili sa Rambo?
- Uglavnom pravim imenom.

Otkrijte nam Rambovu najveću vrlinu, manu i slabost?
- Kada imaš odlične ocene iz hemije i logike, oprašta ti se četvorka iz vladanja i obrnuto. Ovo je jedini način na koji umem da odgovorim na ovo pitanje.

Kolika je razlika između Ramba kojeg vi poznajete i onoga kakav je predstavljen u javnosti?
- Reklo bi se da, kao što za mene ne postoje dve Srbije, ne postoje ni dva Ramba. Kada se baviš njegovim poslom, onda nekako sam određuješ na koji način ćeš se predstaviti javnosti. Isti princip važi i za privatan život.

Razmišljate li o tome da se ponovo venčate?
- Ne znam, za sada mislim da je najpametnije da se sačeka sledeća prekomanda.

Da li su vaši sinovi talentovani na vas ili na oca i kako su podneli napise o razvodu, koji su se sada zahuktali?
- Ono što deci donosi traumu nije sam razvod, već ponašanje roditelja koji im, u pokušajima da izađu na kraj sa svojim ličnim stresom usled razlaza, potpuno nesvesno okrenu leđa. Kada bi svaki roditeljski par ostao pribran i koncentrisan na to da deca ne smeju da ostanu po strani zbog loših odnosa između mame i tate, onda ni deca ne bi shvatala razvod kao veliku dramu. Naša deca u ono vreme nisu ostala bez pažnje, tako da je i za njih i za nas vest o razvodu bajata. Što se njihovog talenta tiče, za sada se bave sportom i muzikom u slobodno vreme. Verovatno će se najbolje pokazati u onome u šta budu uložili najviše rada.

Нема коментара: