23. 9. 2008.

Depeche Mode u Beogradu 16. aprila?

Kako Kontra magazin nezvanično saznaje sastav Depeche Mode će održati koncert u Beogradu 16. aprila 2009. godine. Prema našim izvorima ugovor je već potpisan i zakazan je after party u jednom klubu na Novom Beogradu a detalji će biti objavljeni na press konferenciji benda 6. oktobra

Sličnu informaciju objavio je i današnji Blic koji navodi da će se koncert benda održati u maju sledeće godine.
Kako smo još ranije najavili članovi sastav Depeche Mode bi uskoro mogli da potvrde objavljivanje novog albuma i veliku svetsku turneju. Kako se navodi na sajtu benda 'Dosta toga se dešava u svetu sastava Depeche Mode, i očekuje nas dosta ubudljivih vesti’. Bend je već zakazao konferenciju za štampu za 6. oktobar 2008. godine koja će se održati u Berlinu gde će saopštiti vesti vezane za bend i svoje buduće planove.
Prilikom objavjivanja detalja albuma ‘Exiter’ i svetske turneje bend je održao press konferenciju u Hamburgu, dok su album ‘Playing The Angel’ i svetska turneja povodom ovog albuma najavljeni konferencijom za novinare u Diseldorfu u junu 2005. godine. Na sajtu benda, www.depechemode.com, u toku je nagradna igra koja će 1000 najsrećnijih obožavalaca odvesti na press konferenciju benda u Berlin.
Prema rezultatima ankete koju je Kontra magazin sproveo drugi put za redom, a krajem prošle godine, Depeche Mode je sastav koji bi domaća publika najradije videla na Exit festivalu 2008. godine. U anketi je ove godine glasalo 1834 posetioca sajta a bio je ponuđen izbor od ukupno 113 izvođača. Poslednji album Depeche Mode su objavili 2005. godine a izdanje ‘Playing The Angel’ je pratila dvogodišnja svetska turneja, ‘Touring The Angel’, na kojoj je bend videlo preko 2 miliona obožavalaca. Dave Gahan je 22. oktobra 2007. godine objavio drugi solo album pod nazivom ''Hourglass''.
(izvor: Kontra web)

Нема коментара: