1. 8. 2008.

Jaz: Šator od pet zvezdica za Lenija

Roker koji je nedavno svojim rock'n'roll nastupom uzdrmao beogradsko leto, sprema svoju ekskluzivnu invaziju na Crnu Goru

Kravic, koji će 5.8. otvoriti prvi muzički festival "Lajv fest" na Jazu, stiže u Budvu dan pre koncerta i to preko Ulcinja, jer će pre toga držati koncerte u Albaniji i Ohridu pišu "Večernje novosti".
Za vreme trodnevnog boravka u Budvi, zvezda će biti smeštena u "predsedničkom apartmanu" hotela "Splendid" u Bečićima. Sličan komfor sprema se i u bekstejdžu, gde se postavlja veliki klimatizovani šator od 800 kvadratnih metara. U njemu će Leni provesti vreme od dolaska na Jaz do nastupa, a osim kancelarijskog nameštaja i interneta, opremljen je komforom koji neće zaostajati za luksuznim hotelom.
Kravic u Budvu dovodi ličnog kuvara i asistenta koji će samo za njega pripremati hranu, a njima dvojici pridružiće se i nekoliko majstora kulinarstva iz Crne Gore, koji će u nekom od restorana pripremati hranu koja će poštom biti prenošena do šatora. Za slučaj da Kravicu neko dođe u goste, u šatoru će osim hrane biti i gazirana i negazirana voda, "koka-kola zero", "šveps", i razne vrste vina i piva.
Na plažu Jaz već stiglo je prvih šest šlepera sa opremom čije je istovaranje u toku, a u petak bi trebalo da počne montiranje bine i VIP lože u kojoj će biti 981 mesto. Takođe sa zvezdom stižu i dva klavira, od kojih je jedan koncertni, a organizatori "Music star Montenegro" obavezali su se da obezbede klavir štimera.

Нема коментара: