23. 8. 2008.

Green Beat: Šta treba Asian Dub Foundationu

Britanska koncertna atrakcija za svoj nastup u Beogradu sačinila je zanimljiv popis neophodnih potrepština

Asian Dub Foundation nastupa u Beogradu na Kalemegdanu u sklopu Green Beat festivala koji će se održati 29. i 30. avgusta.
No očito poučeni lošim iskustvom dosadašnjih gostovanja diljem sveta, članovi ADF-a precizirali su svoje zahteve u rideru za koncert.
Za početak im na raspolaganju treba vozač koji govori engleski i dobro poznaje grad. Potom traže da radnici koji će im pomagati da istovare opremu budu stručni, ali i trezni. Menadžeri ADF-a traže dve kancelarije s telefonskim linijama i brzom internetskom vezom.
Garderobe moraju biti čiste, provetrene, s udobnim foteljama i stolicama, ogledalom, vešalicama i daskom za peglanje. Takođe mole, u slučaju da u garderobi nema klime, a taj dan bude izuzetno topao, da svakako bude barem ventilator.
I popis pića je više-manje preciziran, pa tako traže mleko od soje, nekoliko vrsta sokova, Coca Colu, 36 limenki piva, viski (Jim Beam ili Jack Daniels), velike količine leda, te mineralnu vodu uz napomenu da sokovi i voda svakako moraju biti u plastičnim bocama.
Nema sumnje da su se tokom svoje dugogodišnje karijere i po koncertima diljem sveta suočili sa svim navedenim problemima.

Нема коментара: