24. 4. 2013.

Emir & Frozen Camels: Uskoro izlazi album „Best of“

Nakon dugog iščekivanja, fanovi benda Emir & Frozen Camels iduće sedmice konačno će dočekati izlazak njihovog “Best of” albuma

Obzirom da prva dva albuma “San” i “Znam” nisu nikada objavljena za područje Bosne i Hercegovine, po prvi put u BiH, u izdanju Hayat Production, na jednom CD-u će se naći dvadeset najpoznatijih pesama “smrznutih kamila” sa njihova sva tri dosadašnja albuma.

Pesme kao što su “Alina (No pasaran)”, “Nacrtaj mi ljubav”, “Ne pitaj me”, “Sarajevo, New York, Roma”, “Fadila od Majamija”, “Tvoj svijet”, “Jedina”, “San”, našle su se na ovom albumu i svedoče o dosadašnjoj uspešnoj karijeri ovog benda.

Treba dodati da su neke od velikih svetskih i regionalnih muzičkih zvezda gostovale na pesmama sa ovog albuma kao što su basista legendarnog benda AC/DC Cliff Williams, američki bluzer Danny Shepard, planetarno popularni Lenny Kravitz, Rambo Amadeus, Djule Van Gogh, Elvis J. Kurtović, El Bahattee, Alberto Ceballos i drugi.

U narednim danima očekuje se zvanična promocija ovog albuma. Nakon izlaska “Best of” albuma bend Emir & Frozen Camels će odsvirati nekoliko promotivnih koncerata u regionu.

Нема коментара: