15. 10. 2010.

30 Seconds to Mars: Preuzimaju MTV

Ekipa regionalnog MTV-ja imala je eksluzivnu priliku da se nedavno susretne sa članovima benda 30 Seconds to Mars i sa njima razgovara o njihovim omiljenim pesmama i spotovima. MTV se pridružio bendu u backstage-u Sziget festivala u Budimpešti neposredno pred nastup benda na glavnoj festivalskoj bini gde su nastupali u okviru svoje aktuelne svetske turneje na kojoj promovišu album "This is War"

Tom prilikom ih je videlo preko 60 000 posetilaca! Ovaj popularni bend osnovali su 1998. godine u Los Angeles-u glumac Jared Leto (volkal, ritam gitara, tekstopisac), njegov brat, Shannon Leto (bubnjevi i perkusije) i Tom Miličević (gitara, klavijature). Do sada su izdali tri albuma - "30 Seconds to Mars", "A Beautiful Lie" i "This Is War".

Bend je u svojoj karijeri bio nominovan za mnoge prestižne muzičke nagrade, a mnoge je osvojio, uključujući i tri MTV EMA nagrade. Na nedavnoj dodeli amričkih MTV VMA nagrada bend je dobio nagradu za najbolji Rock video za pesmu "Kings and Queens" a ove godine imaju tri nominacije za predstojeće MTV EMA nagrade i to za najbolji Rock band, najbolji spot i Best World Stage prerformance.

Jared Leto se proslavio ulogom Džordana Katalana u TV seriji "Moj takozvani život" (My So-Called Life) i kasnije brojnim filmskim ulogama (Fight Club, Panic Room, American Psycho, Alexander, Requiem for a Dream, Lord of War). Ipak on ne voli da koristi svoju Hollywood-sku popularnost za promociju svog benda, i često je odbijao da nastupa ukoliko bi organizatori isticali njegovo ime kako bi se privukla publika na koncert.

MTV TakeOver 30 Seconds to Mars, petak, 15. oktobar 20:30h, MTV!

Нема коментара: