6. 6. 2009.

Britney Spears: 6. avgusta u "Areni"

Najveća tinejdžerska pop ikona na svetu nastupiće 6. avgusta u „Areni", spektakularni koncert obilovaće akrobatskim plesom i pirotehničkim efektima i koštaće milion i po evra!
Press

Megapopularna pevačica Britni Spirs nastupiće 6. juna 2009. u „Beogradskoj areni", a njen koncert biće plaćen milion i po evra! Kako saznaje Press, najveća tinejdžerska pop zvezda na svetu će doći u Srbiju u okviru promotivne turneje za svoj šesti album „Cirkus", objavljen prošle godine.


Izvor Pressa precizira da je visoka cena nastupa uslovljena trendovima koji i inače u poslednje vreme vladaju u svetu šou-biznisa: - Cena za Britni je dosta visoka, kao uostalom i cene koncerata generalno u svetu u poslednje vreme, i iznosi milion i po evra. Ipak, gotovo je izvesno da će „Arena" biti dupke puna - najavljuje izvor Pressa.

Aktuelna turneja Britni Spirs veoma je tehnički zahtevna i pomalo ekscentrična, nalik na pravi cirkus. Produkcija uključuje zahtevne plesne tačke nalik na akrobatske nastupe, obilje pirotehničkih efekata, pa i muzički nastup jednog kepeca. Evropski deo turneje počeo je pre dva dana, a predgrupa Britni Spirs je veoma popularna ženska pop grupa „Pusiket dols", koja je nedavno imala koncert u Beogradu.
I Tina Tarner dolazi krajem leta
U Beogradu će krajem leta nastupiti i legenda američkog rok i soul zvuka Tina Tarner. Kuća „Mjuzik star" i njen vlasnik Raka Marić odlučili su da festival „Lajv fest", na kome je prošle godine na plaži Jaz svirao Leni Krevic, premeste na beogradsko Ušće. Još uvek se ne zna tačan datum ovog događaja.

1 коментар:

Unknown је рекао...

KOLIKO JE KARTA?????????????